De Pubquiz 2017 zorgde voor een vol, gespannen maar ook feestelijk dorpshuis

Even na middernacht was de Feestcommissie nog steeds bezig met de uitslag. Er begon wat reuring in de zaal te komen. Zou er iets aan de hand zijn, is er vals gespeeld? Dat bleek gelukkig niet het geval. De Feestcommissie moest wel even improviseren omdat er twee teams evenveel punten hadden voor de derde plaats, maar ook twee teams die evenveel punten hadden voor de eerste plaats. Om een nummer drie en een winnaar aan te wijzen moest er dus worden geinproviseerd. 

Dit werd gedaan middels een schattingsvraag. De teams ‘In to the Graven” (winnaar vorig jaar) en “Tietia’s Boys” streden voor de derde plaats. Laatstgenoemde wist de schattingsvraag uiteindelijk het beste te beantwoorden en pakte zo de derde plaats. En toen moest er natuurlijk nog een winnaar komen. De strijd ging tussen jong en oud. “Team Hoken” tegen “De Opfleaners”. De beslissende vraag: Hoeveel dagen per jaar komt het minimumtemperatuur gemiddeld onder het vriespunt in de Bilt? Uiteindelijk bleek team “De Opfleaners” gokte uiteindelijk het beste en werd zo gekroond tot winnaar van de Pubquiz 2017.   

Het was een zeer geslaagde editie bovendien. De Feestcommissie die voor het tweede jaar op rij de quiz zelf samenstelde kan tevreden terugkijken. Het dorpshuis was immers helemaal vol gelopen. Nadat de definitieve uitslag iets na half twee bekend was geworden ging het nog tot half drie door in het dorpshuis. De muziek ging aan en menig dorpsgenoot waande zich even op de dansvloer. De pubquiz is tenslotte alweer een klein opwarmertje voor de dorpsfeesten toch? Deze zijn trouwens vastgesteld op donderdag 28, vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 1 juli 2018. Noteer het dus alvast maar in de agenda. 

Vragen en antwoorden

De quiz nog even op je gemak doorlezen? Dat kan hieronder. Klik op de bestanden om ze te openen. De Feestcommissie wil alle deelnemers bedanken voor een geweldige geslaagde avond. 

Vragen Pubquiz 2017

Antwoordenblad Pubquiz 2017

Een kwartier voor aanvang liep het dorpshuis al lekker vol.

Een kwartier voor aanvang liep het dorpshuis al lekker vol.

 

Facebooktwittermail
%d bloggers liken dit: