Het idee is dat mensen een beer voor het raam zetten, zodat de kinderen op zoek kunnen naar de beren

Vanuit het buitenland (o.a Belgi en Australi) is het idee voor een berenjacht overgenomen in Nederland. Nu de kinderen niet meer naar school kunnen, niet meer met hun vriendjes kunnen spelen, niet meer naar sport, muziek of een andere club kunnen, is het idee ontstaan voor een berenjacht!

Het idee is dat mensen een beer voor het raam zetten, zodat de kinderen op zoek kunnen naar de beren. Zo hebben ze toch een leuke buitenactiviteit! Ook voor de mensen die een beer voor het raam hebben staan is dit natuurlijk erg leuk,  zo kunnen ze even zwaaien naar de kinderen buiten!

Heb je geen beer thuis? Een leuke kleurplaat van een beer op het raam of een raamtekening van een beer kan natuurlijk ook! In Hommerts-Jutrijp zijn al heel veel mensen die meedoen aan deze berenjacht, super!! Doe jij ook mee??

Het is natuurlijk wel belangrijk om de richtlijnen van de RIVM te volgen, ga niet in grote groepjes, maar met je ouders, broer of zus naar buiten en zoek de beren die verstopt zitten achter het raam!

Veel plezier en stay safe!!

Klik op onderstaande link voor de tekening
Berenjacht in Hommerts en Jutrijp

Facebooktwittermail