De kerkdienst-collecte tijdens de zondag van de dorpsfeesten heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor de zitvolley-ballers van FDS Sneek

De Dorpsfeesten in Jutrijp-Hommerts stonden in het teken van de jubilea van de voetbalvereniging en de ijsclub. Het thema was daarom: Sportief. In de afsluitende kerkdienst die in de feesttent werd gehouden is dit thema ook gebruikt.

De voorbereidingscommissie van deze kerkdienst heeft voorgesteld de collecte in deze dienst beschikbaar te stellen voor de gehandicaptensport, en dat met name voor de zitvolley-ballers van FDS ( Fit Door Sport uit Sneek). Sporten is immers ook een middel om verbinding te zoeken en krijgen met onze mede-mens!

Op 21 juli heeft Aletta Slagter van de zitvolleyballers van FDS de opbrengst via een cheque van Annet Spronk (kerkrentmeester van de PKN Jutrijp-Hommerts) in ontvangst mogen nemen. Het zit-volleybal in Sneek is het afgelopen seizoen uitgegroeid tot twee volwaardige teams.

Voor het bedrag zullen twee zit-volleybalnetten worden aangeschaft. Met deze speciale 8-mazige netten kunnen de ploegen gezamenlijk op 1 veld of op 2 aparte velden trainen. Een heel welkom cadeau dat tijdens de trainingen wekelijks gebruikt gaat worden!.

 

Facebooktwittermail