Logo De Nessen kleinnessen-contact

Het bestuur bestaat uit:

Michelle (voorzitter) 
Mark (algemeen lid) 
Trees (penningmeester) 
Angelo (Algemeen lid)
Marielle (Algemeen lid) 

Tijdens de dorpsfeesten 2017 stond dit bord bij de ingang van “De Nessen

“De Nessen” is een van de grotere buurten in Jutrijp-Hommerts. De Stinswei en de Hoep vormen een mooie cirkel. 

In 2015 is er een nieuw buurtbestuur gekomen wat heeft gezorgd voor veel nieuwe interactie en levendigheid. Zo was de eerste buurtbarbecue een groot en vooral gezellig succes en wonnen we de stratenquiz tijdens de dorpsfeesten van 2015. In 2016 wonnen we wederom de stratenquiz maar ook het open podium. Tijdens de meerkamp werden we tweede achter “De Stins”. 

Het buurtbestuur probeert door het jaar heen diverse activiteiten te organiseren voor jong en oud om de saamhorigheid in de buurt hoog te houden. Het hoogtepunt is de jaarlijkse buurtbarbecue waar vaak wel 80 man aanwezig zijn.  

Bekijk hieronder de foto’s van de buurt-bbq op 10 juni 2017:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”19″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]