Door een tekort aan vrijwilligers dreigt de dorpsfeesten van 2018 gevaar te lopen. De Feestcommissie doet daarom een oproep aan de inwoners van Jutrijp-Hommerts

De dorpsfeesten zijn nog maar net achter de rug. Toch begint de Feestcommissie in september alweer te vergaderen over de nieuwe editie, als die er komt tenminste. Vijf leden hebben na de laatste dorpsfeesten afgezwaaid en er zijn geen nieuwe leden bijgekomen. Dit betekent dat een groep van vijf personen de dorpsfeesten van 2018 moet gaan organiseren. Dat is niet onmogelijk maar dit kost heel veel moeite en tijd. En zeker tijdens de dorpsfeesten zelf komt de Feestcommissie dan handen te kort. 

Daarom nogmaals een oproep aan alle inwoners. Mocht jij je bereid voelen om in de Feestcommissie te komen, meldt je dan aan bij een van de leden of stuur een mailtje naar Beheerjhsite@outlook.com. Dan komt het helemaal goed. 

Niet in de feestcommissie maar wel helpen?
Ook dan ben je van harte welkom. Er moet zoveel worden georganiseerd en alle extra handjes helpen. Meldt je aan bij een van de leden of stuur ons een mailtje. 

Alles info is hier te vinden

Facebooktwittermail
%d bloggers liken dit: