Buurtfeest Dageraad 2015 1

Op De Dageraad was het weer eens tijd voor een gezellig feestje, vonden kennelijk zo goed als vrijwel alle bewoners. Liefst 59 bewoners van dit gezellig Jutrijper streekje verschenen zaterdag 16 november in het altijd sfeervolle onderkomen van de familie Tesselaar. Het was in twee woorden hartstikke gezellig!

Jong (piepjong, Hans en Grietje Lenk hadden de kleinzoon even meegenomen) en oud zaten door elkaar en iedereen kletste gezellig bij. De laatste nieuwtjes werden uitgewisseld en de nieuwe bewoners werden hartelijk begroet, terwijl er genoten werd van een heerlijk buffet. De nieuwe bestuursleden Hannie, Petra en Wiepkje hadden het dik voor elkaar! Na de warme hap werd het toetje verzorgd door Coby en Wietze Wempe. Zij trakteerden vanwege het feit dat ze 53 jaar getrouwd waren. Daarvoor werden ze natuurlijk even toegezongen!

Daarna was het tijd voor de bingo. Spannend! Jong en oud gingen er met de prijsjes vandoor en spreekstalmeester Dio joeg de cijfertjes er op de van hem welbekende wijze vlot doorheen. Vervolgens werd het Pow News herhaald, zoals Peter dat op het Dorpsfeest voor de eerste keer had gepresenteerd, geholpen door Karlijn. Dit keer wat langzamer, zodat in alle rust de foto’s bekeken konden worden. Na deze geslaagde nieuwsuitzending waren alle Dageraders het er over eens dat in juni absoluut de hoofdprijs behaald had moeten worden!

Hierna bleef het nog enige tijd gezellig. Kortom: een hele geslaagde avond!

Buurtfeest Dageraad 2

 

Facebooktwittermail