Nieuwe shirts voor de feestcommissie

Vanaf 2018 gaat de commissie nieuwe shirts dragen tijdens de dorpsfeesten. Daarom zoeken wij bedrijven die ons hiervoor willen sponsoren om de kosten te drukken. Het is toch geweldig dat jouw bedrijf zich zichtbaar kan verbinden met het mooiste feestje van het jaar. Je laat zien dat je de cohesie in het dorp ondersteunt en actief hieraan bijdraagt. Een vast bedrag staat niet vast. Stuur een mailtje naar BeheerJHsite@outlook.com en vraag naar de mogelijkheden.

Ook hulp gevraagd tijdens de dorpsfeesten

Wij zoeken mensen die ons tijdens de dorpsfeesten willen helpen zodat de leden de handen iets meer vrij hebben voor de organisatie. Lid worden en vergaderen hoeft niet. Het is alleen puur de handjes die wij hard nodig hebben tijdens de feesten.

Niet lid worden, wel helpen tijdens de feestdagen

De Feestcommissie heeft een plan bedacht om toch een dorpsfeesten te kunnen organiseren. In de aanloop naar de dorpsfeesten willen wij een groep mensen verzamelen die ons tijdens de dorpsfeesten kan helpen. Dus niet vergaderen maar alleen helpen tijdens de dorpsfeesten. 

Zou je de Feestcommissie willen helpen? Stuur dan even een berichtje naar BeheerJHsite@outlook.com. Laat even weten wie je bent en waarmee je ons mee wilt helpen. Je mag ook aangeven dat je bijvoorbeeld op de vrijdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur beschikbaar bent voor allerlei taken. Voor onderstaande taken heeft de commissie sowieso extra mensen nodig. 

  • Helpen tijdens kindermiddag op de vrijdag
  • Opzetten en afbreken van de feesttent
  • Bardiensten 
  • Hand en spandiensten

Alvast bedankt namens de Feestcommissie. BeheerJHsite@outlook.com

Erro Hofstra (voorzitter)
Mark Tesselaar (Algemeen lid)
Jan Jelte Nauta (Algemeen lid)
Tristan Kouwenhoven (penningmeester)
Jannieke Venema (notulist)
Rohald Boonstra (Algemeen lid)
IJbelina Huitema (Algemeen lid)