De laatste informatie vanuit onze kerk over de coronamaatregelen.

Wat waren we blij dat we weer in onze eigen kerk terecht konden, zij het wel onder strikte voorwaarden en regels en met Corona-coaches, maar toch. Nu de Corona-besmettingen weer toenemen moeten we helaas weer een pas op de plaats maken, of liever een stapje terug.

De RIVM-regels worden weer aangescherpt. Op advies van de landelijke PKN houden ook wij ons aan deze richtlijnen , d.w.z. dat het aantal mensen dat de kerkdienst kan bezoeken is vastgesteld op 30 personen (excl. zij die een functie hebben). De laatste maand is gebleken dat wij steeds rond dit aantal zaten, dus proberen we het zonder aanmelding vooraf te doen. Mocht toch blijken dat er teveel mensen komen, dan gaan we alsnog met een opgave-systeem werken.

We hopen en bidden dat de vieringen in onze eigen kerk kunnen blijven doorgaan en dat we niet weer terug hoeven naar de online vieringen. Voor de laatste informatie kunt u altijd kijken op de website van de kerk en onze dorpen. En als u vragen hebt, dan kunt u ons altijd bellen. Wij wensen u allemaal veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Met een vriendelijke groet,
Namens de Kerkenraad ds. Froukje de Hoop
Scriba Els van Os

Facebooktwittermail