De platte kar is inmiddels uit het hok geweest en gaat waarschijnlijk nog wel vaker rijden.

De Meisjes C van volleybalvereniging Far Ut werden afgelopen zaterdag al kampioen in de hoofdklasse. Zij vierden een prachtig feest in het dorpshuis en gingen uiteraard op de platte kar door onze dorpen. En die zelfde platte kar kan waarschijnlijk gewoon bij het dorpshuis blijven staan. 


 Vanavond kunnen de meisjes A kampioen worden. Zij hebben nog maar een set nodig om de titel definitief binnen te slepen. Dat moet gebeuren in de sporthal van IJlst tegen Stanfries. De wedstrijd begint om 18:15. Laten we hopen dat het de dames lukt om de kampioens-set binnen te slepen. 

Ook bij de voetbalvereniging lopen ze al wat zenuwachtig rond. Het eerste elftal kent een geweldig seizoen en staat dik bovenaan in de competitie. Met nog vier wedstrijden te spelen is de marge tien punten, wel met een wedstrijd minder gespeeld. Zaterdag zou HJSC 1 kampioen kunnen worden maar dan zijn ze nog wel afhankelijk van andere ploegen.

Als er morgenmiddag wordt gewonnen dan kan de ploeg op eigen kracht kampioen worden in Steenwijk. Die wedstrijd is op vier mei. Zaterdagmiddag om half 3 in Hommerts is SVBS de tegenstander. Met een beetje hulp van andere ploegen zouden ze dan kampioen kunnen worden. 

Voor Far Ut kan het dus vanavond al gebeuren, HJSC zit waarschijnlijk nog even in spanning. 

 

Facebooktwittermail
%d bloggers liken dit: