Praat met de raad biedt inwoners de mogelijkheid om hun raadsleden beter te leren kennen. 

Praat met de raad voor inwoners Jutrijp en Hommerts

In Grandcafe Meisje Loos in Woudsend wordt op dinsdag 23 mei a.s. ‘Praat met de raad’ gehouden. Dit vindt plaats vanaf 19.30 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. Praat met de raad wordt deze keer speciaal georganiseerd voor de inwoners van en rond Woudsend. Voor ‘Praat met de raad’ geldt een vrije inloop; aanmelden vooraf is dus niet nodig.

Praat met de raad is een belangrijke activiteit van de gemeenteraad welke twee keer per jaar wordt gehouden op verschillende locaties in de gemeente Sudwest-Fryslan. Het biedt inwoners de mogelijkheid om hun raadsleden, hun volksvertegenwoordigers, beter te leren kennen. Omgekeerd krijgen raadsleden op deze manier meer informatie uit de verschillende regio’s van onze gemeente.

Tijdens de bijeenkomst is er voor maximaal drie inwoners de gelegenheid om een onderwerp publiekelijk, op de zeepkist, aan de orde te stellen. Deze zeepkistpraatjes duren hooguit vijf minuten per persoon. De raadsleden kunnen daarna over o.a. deze onderwerpen met de inwoners in gesprek gaan. De inwoners die deelnemen aan ‘Praat met de raad’ bepalen dus zelf waarover zij met raadsleden willen spreken.  

U bent van harte welkom en de koffie en thee staan voor u klaar!

Praat met de raad 23 mei 2017
Grandcaf Meisje Loos in Woudsend

Facebooktwittermail
%d bloggers liken dit: