De boekjes worden de komende dagen door Jutrijp-Hommerts verspreid maar is hier alvast te lezen.

Programmaboekje 2019

Opbouwen feesttent
Op dinsdag 18 juni om 13:00 zal de feesttent worden opgebouwd. De Feestcommissie zoekt nog helpers die ons en het tentbedrijf willen assisteren met opbouwen. Hoe meer vrijwilligers er zijn hoe minder kosten wij maken. Voor het afbouwen op maandag 24 juni geldt het zelfde principe. Klop even iemand van de Feestcommissie aan als je een steentje wil bijdragen. 

Vrijdag in een nieuw jasje | Geef je op voor de Expeditie Apres-Ski 
Vooral de vrijdag zal helemaal anders zijn dit jaar. De buurten doen hun best om de mooiste en lekkerste taarten te presenteren tijdens Heel Jutrijp-Hommerts bakt. Later is er een compleet nieuw spel vol spektakel. Een vijf meter hoge schans zal decor zijn voor een prachtige bobslee race! Lees de regels hieronder.

Tekst gaat door onder de foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag iedereen in de juiste kleding
Bierpullen, lange tafels en flesjes Flugel zullen allemaal horen bij het decor van zaterdagavond. Na de meerkamp is er even adempauze voordat om acht uur het dak van de skihut eraf gaat. Wij hopen dat iedereen in juiste Apres-Ski (OktoberFest) kleding in de tent zal staan. Vanaf een uur of acht zal feestzanger Jerick de boel even lekker opstomen met de juiste hits! 

 

Facebooktwittermail