Een geweldige start van de dorpsfeesten 2018 ligt achter ons. Dit bracht ons waanzinnige optredens en de eerste winnaars. 

Vrijdag 29-06 | middagprogramma
15:00 uur | Alle kinderen welkom
16:00 uur| Start playbackshow kinderen

Zeven buurten deden donderdagavond een gooi naar de beker voor de winnaar van de playbackshow. Met slechts een puntje verschil won de Sansleat van De Nessen en pakte zo de eerste prijs van de dorpsfeesten. Inmiddels was de jury ook langs alle buurten geweest om deze te beoordelen. Het ziekenhuisthema van De Nessen werd als beste beoordeeld. De jury van oud-feestcommissieleden bezocht op een platte kar alle buurten en kreeg opmerkelijke dingen te zien. Een filmpje van de playbackshow is onder de tekst te zien. 

Hieronder enkele foto’s van De Nessen die dus won, ook de jurywagen zag er prachtig uit. De Feestcommissie wil alle buurten bedanken voor de massale versieringen in onze dorpen. Sinds jaren is weer duidelijk te zien dat er dorpsfeesten zijn. En bovendien pakte menig dorpsbewoner de fiets om een ronde langs alle prachtig opgetuigde dorpen te maken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Kinderenplaybackshow en de Stratenquiz vandaag
Vanmiddag om 15:00 uur zijn alle kinderen welkom bij de tent. De tent gaan we nog verder versieren en daarna is de kinderplaybackshow. Wij zijn benieuwd wat voor muzikale talenten wij in onze dorpen hebben. Om 20:00 uur vanavond begint de Stratenquiz. Coverband Smuk zal de avond muzikaal afsluiten. Tot vanmiddag!

Video playbackshow 2018

Meer foto’s van donderdagavond volgen later op deze pagina. 

Facebooktwittermail