Dit jaar in plaats van een dorpsfeest een kleintje dorpsfeest en in plaats van een tentdienst, een Tunfiering (Tuinviering).

Het thema van de viering is gebaseerd op de uitkomsten van menig spel, ook het spel dat s zaterdags wordt gespeeld. Namelijk dat er Winnaars & Verliezers zullen zijn. Tevens staan we stil bij het afscheid van de kinderen van de basisschool.

Muziekvereniging Ere zij God (EZG) komt in actie en Marco Gietema zal een paar nummers zingen. Geertje v.d. Meer (interim pastor van onze kerk) zal de viering leiden. Tijdens de viering mogen we zingen (!) maar nog wel 1,5 meter uit elkaar zitten.

Wat zou het fijn zijn wanneer jullie er bij kunnen zijn op zondag 4 juli a.s., achter de pastorie. We starten om 9.30 uur met koffie, fris en koek. Om 10.00 uur begint de tunfiering Indien mogelijk, zelf een stoel meenemen!

Graag contant geld of munten meenemen want we collecteren voor De Schuilplaats in Sneek. Bij slecht weer wijken we uit naar de kerk (Max. 50 personen maar online te volgen).

Facebooktwittermail