Vanaf zaterdag 09 mei 20:00 uur tot zondag 10 mei 06:00 uur 2020 is de ophaalbrug gelegen in Osingahuzen afgesloten voor al het wegverkeer. Ook voor fietsers en voetgangers. 

Om welke werkzaamheden gaat het?
Aan de ophaalbrug Osingahuzen vinden (opnieuw) onderhoudswerkzaamheden plaats aan de opleggingen van de beweegbare brug. Voor de uitvoering van de werkzaamheden wordt de brug opengezet en kan tussentijds niet worden gesloten. De doorvaartopening kan voor het scheepvaartverkeer mogelijk beperkt zijn vanwege de aanwezigheid van een werkvlot tijdens de periode van uitvoering.

Zijn er verkeersmaatregelen?
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan het wegverkeer gebruikmaken van de rijbanen Alde Skatting, Nijesyl en de Polderwei. De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. 

Heeft u vragen?
De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Sdwest-Frysln uitgevoerd door Oosterhof Holman Beton en Waterbouw uit Harlingen. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk de heer M. Tolboom van Oosterhof Holman Beton en Waterbouw via het telefoonnummer 0517-414615. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Paul van der Brugge van gemeente Sdwest-Frysln via het gemeenteloket 14 0515.

Facebooktwittermail