De Froulju Ferwen-jun was zeer geslaagd te noemen. Klik snel verder voor het verslag en heel veel foto’s

Het Dorpshuis was 7 oktober het terrein van de vrouwen uit onze dorpen!!! Lichtjes bij de ingang, herfstversieringen in het Dorpshuis, veel verschillende standhouders en nu maar hopen dat er vrouwen komen!! En jawel, al vr half acht komen de eerste dames binnen. Zij worden verwelkomd met een gezonde groene smootie en kunnen genieten van allerlei mooie uitgestalde artikelen.

Van schoonheidsartikelen tot schoonmaakartikelen, van zuivelproducten en lekkere drankjes, van decoratiemateriaal en haarspeldjes, van mode en  groene plantjes, van hoeden en kaarten, van pedicure en wenkbrauw-epileren, teveel om op te noemen. Halverwege de avond was er een modeshow van Boutique Jenny uit IJlst. De kleding werd geshowd door modellen uit eigen dorp en een complete verrassing was natuurlijk de opkomst van 2 mannelijke mannequins. Veel mooie kleding ging er over de rode loper.

Een geslaagde avond, die nog tot in de late uurtjes doorging met gezellig napraten door de froulju. De bijgaande foto’s laten alles nog eens terugkomen!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebooktwittermail