De Zorggroep Foar Elkoar heeft zich zondag 10 januari op puike wijze gepresenteerd in ons dorp

Maar liefst 75 mensen kwamen af op de officiële presentatie van de Zorggroep. ,,De meesten komen natuurlijk voor de sjoelwedstrijd’’, zei iemand met een lach, maar het was natuurlijk vooral zo dat de inwoners hun betrokkenheid en waardering wilden tonen voor het project.

Foar Elkoar is bedoeld om elkaar te helpen. Wie een klusje heeft, of vervoer nodig heeft, of gewoon wat hulp kan gebruiken, kan bellen met een lid van de Zorggroep. Hij of zij zorgt er dan voor dat een van de ruim twintig vrijwilligers (grote klasse!) verschijnt om te helpen. Alles heeft al uitgebreid gestaan op de website en in de krant en ook zijn de bewoners via een briefje geïnformeerd. Daarbij was een pen bijgevoegd met het nummer van de Zorggroep dat gebeld kan worden.

De Zorggroep heeft een eigen website: www.foarelkoarjutryp-hommerts.com. Voor meer informatie kan gebeld worden naar: 06-28813488.

O ja: de sjoelwedstrijd! Er werd op acht sjoelbakken enthousiast en best wel fanatiek gesjoeld! Na een spannende finale ging de heer Bosma met de hoofdprijs terug naar Jutrijp!

 

 

 

 

Facebooktwittermail